Acht en een half

Otto e Mezzo (8½) is vernoemd naar de beroemde film van Federico Fellini uit 1963. Diezelfde Italiaanse sfeer wordt herleefd in het monumentale pand van Otto e Mezzo, met vintage espressomachines, een stijlvolle inrichting en natuurlijk heerlijke pizza's en pasta's.

Bestel pizza's voor thuis

Over Otto e Mezzo

Caffè, pizze e musica

Wij staan garant voor veel plezier, koffie, drankjes en natuurlijk heerlijke pizza's. Kom langs in ons knusse pand, of neem plaats op ons verwarmde terras onder de monumentale overkapping van de Vismarkt.

Wanneer komt u langs?

Vanaf 16:00

Kom langs voor een goede kop espresso, cappuccino of macchiato. Wij gebruiken hiervoor de 'godfather' van alle espressomachines; een Faema E61 uit 1963!

Vanaf 17:30

Proef onze Italiaanse pizza's! Het afhalen van pizza's is vanaf deze tijd ook mogelijk. Onze koks komen natuurlijk uit Italië en kennen het geheim van een traditionele pizza zoals deze bedoeld is. Dus geen vette hap, maar een licht verteerbare krokante pizza met alleen de beste San Marzano tomatensaus en verse mozzarella als basis!

Tot 0:00 en in het weekend tot 1:00

Ga aan de bar zitten voor een glas bier, wijn of iets sterkers. Goede muziek en vriendelijk gastheerschap zijn bij de prijs inbegrepen.

Lees ons laatste nieuws

Met een prachtig terras en traditionele pizza's en pasta's zorgen wij voor de ultieme Italiaanse sfeer aan de haven van Dordrecht. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen binnen Otto e Mezzo? Lees hieronder ons laatste nieuws!