Vacature restaurantmanager

Otto e Mezzo is op zoek naar een fulltime restaurantmanager (m/v). We zijn op zoek naar een op en top horeca mens die zich gaat bezighouden met de bedrijfsvoering. In deze functie ben je naast het werk op de vloer ook verantwoordelijk voor:

  • Aannemen en trainen van nieuw personeel en het managen en motiveren van de koks tot de bediening
  • Oplossen van eenvoudige problemen en afhandelen van eventuele klachten
  • Kwaliteitsbewaking van onder andere de hygiëne en het eten en drinken
  • Administratieve taken, zoals de personeelsadministratie, werkschema’s en de jaarplanning
  • Inspecteren van de voorraden en, wanneer nodig, het bestellen van producten
  • Overleggen met de restauranthouder of directie over bijvoorbeeld omzetdoelen
  • Bijhouden social media accounts

Opleiding is volkomen onbelangrijk. Ervaring in de horeca wel. Wat wij zoeken is een goed karakter, opgewekte uitstraling iemand die initiatief durft te nemen, van aanpakken weet en representatief is.

Neem contact op

Ben jij of ken jij iemand die graag aan de slag gaat bij de leukste pizzeria, reageer dan snel door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik op de onderstaande knop.

Neem contact op

Over Otto e Mezzo

Otto e Mezzo (8½) is vernoemd naar de beroemde film van Federico Fellini uit 1963. Diezelfde Italiaanse sfeer wordt herleefd in het monumentale pand van Otto e Mezzo, met vintage espressomachines, een stijlvolle inrichting en natuurlijk heerlijke pizza's en pasta's.

Restaurantmanager gezocht

Lees ons laatste nieuws

Met een prachtig terras en traditionele pizza's en pasta's zorgen wij voor de ultieme Italiaanse sfeer aan de haven van Dordrecht. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen binnen Otto e Mezzo? Lees hieronder ons laatste nieuws!