Kom langs op 7 oktober 2018!

7 oktober strijkt de Popronde Nederland neer in Dordrecht en ook Otto e Mezzo is weer van de partij. Twee talentvolle bands zullen de zaak omtoveren tot een ware poptempel.

20.30 uur: MORADO

Een vijfkoppige, psychedelische pop band. Geïnspireerd door de jaren 60/70 psychedelica en jaren 80 sci fi, klinken hun nummers als een kleurrijk, buitenaards oerwoud. Met catchy refreintjes, meeslepende melodieën, zweverige vintage sounds en bombastische uitspattingen weet de band je mee te nemen op een reis door hun dansbare universum.

Meer over MORADO

21.45 uur: Anemone

Rauwe randjes, psychedelische soundscapes, Madchester-grooves en uitgesponnen nineties-popliedjes. Met deze elementen is de gloednieuwe Rotterdamse band Anemone in de zomer van 2017 uit de startblokken geknald. Tijdens de shows wordt er in het publiek gefluisterd over The Stone Roses, Happy Mondays en The Smiths. Leden van o.a. The Afterveins en Moon Tapes.

Meer over Anemone

Popronde bij Otto e Mezzo

Over Popronde Nederland

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In 2018 strijkt Popronde neer in 41 steden: van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag, geen stad is veilig! In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.

De Popronde is in elke stad gratis toegankelijk.

Lees ons laatste nieuws

Met een prachtig terras en traditionele pizza's en pasta's zorgen wij voor de ultieme Italiaanse sfeer aan de haven van Dordrecht. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen binnen Otto e Mezzo? Lees hieronder ons laatste nieuws!