De nieuwe aanbouw van Otto e Mezzo

De bouw van de serre is eindelijk begonnen, en binnenkort heeft ons Italiaanse restaurant meer tafeltjes beschikbaar. En dat betekent nog meer pizza- en pastaplezier op de Vismarkt. Zomers is het al heerlijk toeven op het terras aan de Nieuwe Haven. Maar in de winter, zeker met de kou en regen die we de afgelopen tijd hadden, is er met twintig plekken helaas weinig ruimte. De verbouwing, die wat later startte dan gepland, gaat daar verandering in brengen.

Geen zorgen: we gaan niet dicht

Tijdens de verbouwing is ons pizzarestaurantje trouwens gewoon geopend. Er staan wat meer tafeltjes in het pandje, maar dat zal de echte liefhebber niet zo erg vinden. Hieronder zie je trouwens hoe de serre er ongeveer uit gaat zien.

De verbouwing van Otto e Mezzo is begonnen

Houtgebakken pizza’s

Wat kunnen we zoal verwachten? Nou, houtgebakken pizza’s bijvoorbeeld. In de aanbouw komt namelijk een grotere keuken met een Italiaanse houtoven. Die werkt trouwens op gas, dus buurtbewoners hoeven niet bang te zijn op rookoverlast. En uit die oven komen binnenkort ook nieuwe pizzavarianten.

Nog meer Italiaans lekkers

Ook pastaliefhebbers zullen smullen. Na de verbouwing kun je ook verse pasta eten bij Otto e Mezzo. Pasta pesto of spaghetti carbonara, anyone?

Bron: indebuurt.nl

Lees ons laatste nieuws

Met een prachtig terras en traditionele pizza's en pasta's zorgen wij voor de ultieme Italiaanse sfeer aan de haven van Dordrecht. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen binnen Otto e Mezzo? Lees hieronder ons laatste nieuws!