Vacature bedienend personeel

Om ons team te versterken zijn wij per direct op zoek naar full-time (of part-time) bedienend personeel en/of hulp in de keuken. Ervaring wordt gewaardeerd maar de juiste instelling en “passen” in ons team is het belangrijkst. Ben jij representatief en beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen? Dan leren wij jou de rest!

Neem contact op

Ben jij of ken jij iemand die graag aan de slag gaat bij de leukste pizzeria, reageer dan snel door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik op de onderstaande knop.

Neem contact op

Over Otto e Mezzo

Otto e Mezzo (8½) is vernoemd naar de beroemde film van Federico Fellini uit 1963. Diezelfde Italiaanse sfeer wordt herleefd in het monumentale pand van Otto e Mezzo, met vintage espressomachines, een stijlvolle inrichting en natuurlijk heerlijke pizza's en pasta's.

Bedienend personeel gezocht

Lees ons laatste nieuws

Met een prachtig terras en traditionele pizza's en pasta's zorgen wij voor de ultieme Italiaanse sfeer aan de haven van Dordrecht. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen binnen Otto e Mezzo? Lees hieronder ons laatste nieuws!